Steaua a luat un inel, fanii uita de 'divort' :) Cati suporteri sunt asteptati diseara pe National Arena! Steaua - ASA, ora 20:30

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Aprilie 2016, 17:05

	Steaua a luat un inel, fanii uita de 'divort' :) Cati suporteri sunt asteptati diseara pe National Arena! Steaua - ASA, ora 20:30

Steaua revine pe National Arena dupa cinci luni in care a fost, parca, echipa nimanui.

Steaua revine pe National Arena, dupa cinci luni in care a fost nevoita sa se plimbe prin toata tara in cautarea unui "adapost".

Dupa meciul cu Pandurii, de la sfarsitul lui octombrie, Steaua si-a jucat meciurile de pe teren propriu la Cluj si Pitesti si a incercat, fara niciun rezultat deocamdata, o reconciliere cu Ministerul Apararii pentru revenirea in Ghencea.

Campania "Nimeni la meci", lansata anul trecut de Peluza Sud, plus problemele cu Arena Nationala, au facut ca Steaua sa para o echipa lipsita de indentitate in ultimele luni. Lucrurile s-ar putea schimba odata cu revenirea pe stadionul din Bucuresti.

Pentru meciul cu ASA Targu Mures, din aceasta seara, Steaua a inchiriat primul inel al Arenei Nationale si asteapta aproximativ 10.000 de suporteri la stadion.

Conducerea Stelei viseaza la tribune pline etapa viitoare, cand Dinamo vine in calitate de echipa oaspete pe National Arena.

In Stefan cel Mare se vand deja bilete pentru derby. Vor fi 8500 de dinamovisti in Peluza dinspre bulevardul Pierre de Coubertin.

Dinamo a avut o asistenta de 10.300 de spectatori la meciul de vineri cu Astra.

Steaua - ASA Targu Mures se joaca in aceasta seara, de la ora 20:30.

Peste 11 milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies