Steaua a incercat un transfer surpriza in aceasta iarna, dar a fost REFUZATA: "Am vrut la Dinamo, ma simt mai bine aici"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Martie 2015, 18:04

	Steaua a incercat un transfer surpriza in aceasta iarna, dar a fost REFUZATA: "Am vrut la Dinamo, ma simt mai bine aici"

Andrei Marc, ultima achizitie a lui Dinamo, spune ca a refuzat Steaua pentru a ajunge in Stefan cel Mare.

Fundasul Andrei Marc a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a ales sa semneze un contract cu Dinamo in dauna Stelei, care ii facuse o oferta, pentru ca se simte bine la echipa din Stefan cel Mare.

"Ma bucur ca am ajuns la Dinamo, un club cu traditie in fotbalul romanesc, care tot timpul se bate la trofee. Ma bucur ca am facut acest pas, e un pas inainte si sper sa reusesc aici. A vrut sa ma ia si Steaua, dar Dinamo m-a contactat inainte si eu am ales sa vin aici pentru ca imi place mai mult Dinamo. Imi doresc sa ajung cat mai repede la forma maxima, sa joc meci de meci si sa castig trofee. Am cunoscut colegii, sunt de treaba toti, imi place aici", a declarat jucatorul, in conferinta de presa in care a fost prezentat oficial.

Marc spera sa fie apt de joc cat mai curand posibil: "Concurenta este benefica tot timpul, sper sa-i fac fata. O luna m-am pregatit singur, mai am nevoie de o perioada de acomodare. Nu stiu cand voi fi apt de joc, asta va decide antrenorul".

Antrenorul Mihai Teja s-a declarat incantat ca va avea in lot inca un jucator de perspectiva.

"Sunt bucuros ca a mai venit un jucator de calitate, un jucator tanar, care la 21 de ani are foarte multe prezente in Liga I. E presiune mai mare atunci cand ai jucatori valorosi, dar ma bucur, imi place cand exista presiune. Imi place sa lucrez cu jucatori de perspectiva. Ii urez bafta si cu siguranta, daca va fi cel mai bun dintre cei 3-4 fundasi, va juca. Cel mai bun va juca. El mai are o perioada de pregatire si apoi va fi apt suta la suta fizic", a spus tehnicianul.

Managerul sportiv Ionel Danciulescu spera ca Andrei Marc sa ajunga din nou in vederile selectionerului Anghel Iordanescu.

"Am reusit aducerea lui Andrei Marc, am asteptat mult timp, dar asteptarea a dat roade. Ma bucur ca a ajuns in curtea lui Dinamo. E un jucator pe care ni l-am dorit foarte mult, ne punem mare baza in el, e un jucator tanar de perspectiva, care a cochetat si cu echipa nationala. Speram ca odata cu revenirea pe teren sa ajunga din nou acolo pentru ca este un baiat plin de calitati. Dar trebuie si multa munca. Sunt convins ca ne va ajuta foarte mult. Multa lume ne acuza ca am adus doar jucatori experimentati, uite ca am adus si un jucator tanar", a declarat Danciulescu.

Andrei Marc, ultima oara la Ceahlaul Piatra Neamt, a semnat un contract cu FC Dinamo valabil pentru urmatorii patru ani si jumatate, si va purta tricoul cu numarul 21.

Marc, 21 de ani, a evoluat din 2009 la Ceahlaul Piatra Neamt, iar in aceasta iarna a depus memoriu pentru a deveni liber de contract pentru neachitarea unor drepturi salariale.

Guvernul trimite azi în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT