Liga 1

Steaua a incercat sa ia al doilea fundas central intr-o saptamana, dar a fost refuzata! Cati bani a oferit pentru Cretu

Steaua a facut o oferta oficiala de transfer pentru tanarul Alexandru Cretu, insa CSMS Iasi a refuzat ferm. Florin Prunea a dezvaluit toate detaliile ofertei stelistilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Ianuarie 2015, 12:18
Data actualizarii: Sambata 17 Ianuarie 2015, 12:24

Steaua cauta sa-si intareasca echipa in aceasta pauza de iarna, dupa ce s-a despartit de doi dintre cei mai importanti jucatori - Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala.

Liderul Ligii I "a pus mana" pe tanarul Rares Enceanu, dar si pe fostul international Gabi Tamas, iar acum testeaza si alte piste. Stelistii au incercat in aceste zile sa ia inca un fundas central, pe Alexandru Cretu, dar s-au lovit de refuzul conducerii lui CSMS Iasi.

Florin Prunea, presedintele clubului moldovean, a dezvaluit in aceasta dimineata detaliile ofertei facute de Steaua.

Prunea spune ca Steaua a oferit 270 de mii de euro plus TVA, dar si 25% dintr-un transfer ulterior. Conducerea CSMS-ului nu a fost insa de acord cu propunerea.

"Dupa discutiile purtate la inceputul saptamanii cu Valeriu Argaseala, am primit o oferta scrisa din partea Stelei, oferta ce consta in: 270.000 euro plus TVA, dar si 25% dintr-un transfer ulterior al lui Alexandru Cretu. Eu am considerat oferta ca fiind prea mica in comparatie cu valoarea jucatorului, dar am inaintat-o Comitetului Director. Membrii acestuia au fost de aceeasi parere cu mine, asa ca am refuzat oferta Stelei", a dezvaluit Florin Prunea, citat de Mediafax.

CSMS Iasi a mai refuzat in ultima saptamana si oferte de la Astra (200 de mii de euro plus 25% dintr-un transfer ulterior) si Dinamo (100 de mii de euro plus trei jucatori).

Pretul fixat pentru Alexandru Cretu este de 500 de mii de euro plus TVA, plus alte 25 de procente dintr-un eventual transfer ulterior.

CITESTE SI

Modifică setările cookies