OFICIAL Start în mercato pentru Oțelul Galați: două transferuri anunțate într-o zi

Otelul Galati Cristian Chira Iustin Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 18:50
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 18:50

Oțelul Galați, echipa lui Dorinel Munteanu, a anunțat două transferuri pentru sezonul următor în cursul zilei de vineri.

După un sezon în care a jucat finala Cupei României, dar și barajul pentru Conference League - ambele încheiate fără succes - Oțelul Galați a anunțat două transferuri din Liga 2.

Iustin Popescu și Cristian Chira, prezentați la Oțelul Galați

La Oțelul Galați au fost prezentați portarul Iustin Popescu (30 de ani, ultima oară la Chindia Târgoviște) și mijlocașul central Cristian Chira (22 de ani, ultima oară la Unirea Dej).

"Este o bucurie să fiu la Oțelul, revelația anului recent încheiat în Superligă. Este o provocare să lucrez cu domnul Dorinel Munteanu, dar și să joc în fața unui stadion plin meci de meci, așa cum am văzut că este la Galați. Sper să reușim un sezon pe inima tuturor suporterilor noștri!", a spus Iustin Popescu, portar care a mai fost legitimat la Dinamo, Petrolul, CS Mioveni sau Concordia Chiajna.

"Încă din iarnă am semnat cu Oțelul și mă bucur să fac pasul la primul eșalon. Ca orice tânăr jucător, vreau să-mi demonstrez calitățile, iar stilul de joc al noii mele echipe cred că mi se potrivește. Vreau să reușesc o pregătire bună alături de noii mei colegi și să reușim jocuri pe seama așteptărilor publicului gălățean. Hai, Oțelul!", a declarat și Cristian Chira, fotbalist care a jucat în ultimul sezon tot la o divizionară secundă, Unirea Dej.

  • Duminică, Oțelul Galați va pleca într-un cantonament la Vatra Dornei.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!