"Stalpii de nocturna sunt ai primariei, becurile ale lui Ioan Neculaie!" Explicatia incredibila dupa ce nocturna a picat de doua ori la Sepsi - Astra

Autor: Sport.ro
Luni 16 Octombrie 2017, 15:39
"Stalpii de nocturna sunt ai primariei, becurile ale lui Ioan Neculaie!" Explicatia incredibila dupa ce nocturna a picat de doua ori la Sepsi - Astra

Astra a depus contestatie si are sanse sa castige la masa verde meciul cu Sepsi, incheiat 0-0 pe teren.

Regulamentul le da dreptate giurgiuvenilor, care spun ca meciul trebuia oprit, dupa ce instalatia de nocturna a picat de doua ori in timpul partidei dintre Sepsi si Astra.

"Am facut contestatie. Arbitrii incep jocurile cum vor dansii, cu toate ca la regulament scrie ca nu trebuia reluat jocul, pentru ca era a doua oara cand se stingea nocturna. Echipa era pe teren in momentul acela.", a spus Mihai Matei, directorul sportiv al Astrei, la Telekom Sport.

In replica, Kertesz le-a transmis celor de la Astra ca "nu e frumos" ce fac.

"Le transmit celor de la Astra, domnului antrenor Iordanescu, ca nu e frumos ceea ce vor sa faca. Nici noi nu am putut juca si noi am inceput cu intarziere repriza a doua, nu numai dansii. Nu stiu ce au pierdut ei. Acelasi lucru l-am pierdut si noi", a declarat oficialul echipei din Sfantu Gheorghe, la acelasi post TV.

El a explicat ca situatia Stadionul Tineretului este una speciala, fiind atat in proprietatea primariei, cat si in cea a lui Neculaie.

"Eu stiu ca stalpii sunt ai primariei, iar ce e pe ei (n.r. - becurile) nu. Am inteles ca e o problema la instalatie si eu stiu ca instalatia este a domnului Niculae. Poate e invers. Cu terenul avem un contract, cu anexele altul. Ni s-a spus ca poate aparea o defectiune a sistemului de nocturna. A picat si inainte meciului cu Steaua. Cade o secunda tensiunea si imediat porneste. Insa becurile trebuie sa se raceasca inainte de a se reaprinde, asta e fizica lor, nu avem ce face. Desi cade tensiunea doar o secunda, trebuie cateva minute pentru a reporni iluminatul", a precizat Kertesz.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies