VIDEO Stadionul Ghencea, vis interzis pentru FCSB! S-a lovit de o nouă motivare: „Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 14:27
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 15:36

Mihai Stoica a dezvăluit răspunsul pe care l-a oferit CSA Steaua, atunci când FCSB a solicitat să joace meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea. 

Klaus Iohannis (63 ani) a promulgat legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice. Iar FCSB și-a anunțat deja intenția de a juca partidele de pe teren prorpiu pe stadionul din Ghencea. 

De altfel, Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Peluza Sud i-a mărturisit că atunci când FCSB își va redobândi palmaresul și numele, ultrașii vor reveni alături de clubul din Liga 1. 

„O să facem o cerere să jucăm acolo (n.r. – în Ghencea). Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place.

Ei au spus așa, cei de la Sud: 'Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă'. Ei să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport, la finalul lui 2022. 

Mihai Stoica anunță că revenirea FCSB-ului pe Ghencea s-a amânat 

La mai bine de o lună distanță, Mihai Stoica (57 ani) a precizat că, pe lângă argumentul că normele de aplicare ale legii nu au intrat în vigoare, CSA Steaua a motivat că în luna februarie vor fi și lucrări de mentenanță. Ceea ce o face, din nou, pe FCSB să amâne revenirea pe stadionul din Ghencea. 

„Am făcut o solicitare, din nou, dar am primit un răspuns ciudat. În prima parte a răspunsului argumentația este că încă nu sunt normele de aplicare ale legii, ceea ce știm și noi. Dar pe finalul răspunsului, ni se spune că în luna februarie se fac și lucrări de mentenanță.

Ce legătură au lucrările de mentenanță, cu faptul că nu sunt norme. Nu jucăm că nu sunt norme, nu că ar fi lucrări de mentenanță. Dar probabil cineva are nevoie de o plasă de siguranță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci, preferând să joace oe chipă care nu plătește. Pe un bun al poporului român cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile. 

Așteptăm normale și după aia așteptăm ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și să se termine în acest secol”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, de pe 5 februarie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!