mihai iosif Rapid Stadion Giulesti Superliga

Stadionul din Giulești nu mai este „casa” lui Mihai Iosif : „Nu am fost! Nu am simțit chemarea” Mâhnirea antrenorului   

În afară de inaugurarea arenei, Mihai Iosif nu a fost zărit pe stadionul din Giulești. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 09:00

Mihai Iosif (47 ani) este arhitectul revenirii Rapidului în Liga 1. În sezonul 2020-2021, când giuleștii nu erau favoriți la promovare, antrenorul a reușit imposibilul și a terminat pe locul 2 în eșalonul secund, în spatele celor de la FCU Craiova, evitând barajul de promovare. 

De la inaugurarea noului stadion, Mihai Iosif nu a mai fost zărit în tribună sau lojă, lucru pe care l-a confirmat și tehnicianul. Acesta susține că nu a simțit să-și facă apariția în Giulești, mai ales că Rapidul are antrenor. 

Mihai Iosif: „Nu sunt în nicio relație cu cei care conduc Rapidul” 

„Nu prea am fost (n.r. - pe Stadionul Rapidului), nu ştiu, am vrut să stau mai retras. Probabil mă voi duce pe viitor. Nu am simţit atunci... Nu am simţit chemarea. În nicio relaţie nu mai sunt cu cei care conduc Rapidul. Mai vorbesc cu Victor (n.r. - Angelescu) din când în când. Nu s-a întâmplat nimic, am fost demis şi viaţa merge înainte. Ăsta e rolul antrenorului. Cei care am fost acolo am realizat ceva. 

Când nu ai rezultate, eşti schimbat, chiar dacă tu erai în obiectiv. Aveam de îndeplinit salvarea de la retrogradare, un obiectiv pe care nu l-am pus eu. 

Nu am reproşat. Conducătorul îşi ia o marjă când echipa nu merge şi atunci încep să caute antrenori. Dar eu nu aş apărea pe stadion cât timp echipa are antrenor, nu aş face asta niciodată, doar după ce aş semna”, a declarat Mihai Iosif pentru Orange Sport

În 43 de meciuri pe banca Rapidului, Mihai Iosif a bifat 16 victorii, 14 rezultate de egalitate și 13 înfrângeri.

Modifică setările cookies