ASTA e STEAUA! Prima data cand MApN recunoaste ca ASTA e echipa ei. Gest senzational al lui Stanciu si Pintilii pentru un militar ranit in Irak

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Iulie 2016, 15:12

Steaua si Ministerul Apararii i-au facut o surpriza senzationala lui Daniel Porumb, un militar roman paralizat in urma unui accident in Irak, acum 9 ani!

Pe contul oficial de Facebook al Ministerului Apararii a fost postat un clip senzational, realizat acasa la Daniel. Stanciu si Pintilii i-au facut cadou un tricou de-al Stelei si au stat alaturi de el la povesti despre Steaua 86!

"Surpriză pentru eroul nostru Daniel Porumb!

Chiar în aceste momente steliştii Mihai Pintilii și Nicușor Stanciu, cei doi căpitani ai echipei Steaua, oaspeții surpriză, sună la uşa apartamentului plutonierului în retragere Daniel Porumb pentru a-l felicita la împlinirea celor 36 de ani!

Născut în 1980, Daniel a fost rănit grav într-o misiune în Irak, în aprilie 2007, suferind un traumatism vertebro-medular cervical care îl ţine în scaunul cu rotile de 9 ani de zile. 

9 ani în care zi de zi a luptat şi luptă cu demnitate, putere de caracter şi curaj cu acest crunt diagnostic, 9 ani in care nu a încetat să se bucure şi să se spere… 

Una dintre pasiunile cele mai mari ale lui Daniel este fotbalul iar când discutăm de fotbal …o singură echipă, Steaua Bucureşti!

Recent, Daniel a fost admis la Facultatea de Geografie din cadrul Universității București şi aşteaptă cu nerăbdare prima sesiune", se arata in mesajul postat de MApN.

Ședință de guvern. Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies