Sparta a dat raspunsul dupa oferta de 1 milion pentru Konate: "Nu e nici macar aproape de ce ne asteptam! Nu putem accepta!"

Sparta a dat raspunsul dupa oferta de 1 milion pentru Konate: "Nu e nici macar aproape de ce ne asteptam! Nu putem accepta!"

Becali a pus ochii pe Konate inca de la turul cu Sparta si a anuntat ca-l vrea la Steaua.

Patronul ros-albastrilor a facut o oferta de un milion de euro pentru ivorian a doua zi dupa returul de la Bucuresti, castigat de Steaua cu 2-0. Becali a anuntat ca s-a inteles deja cu impresarul mijlocasului in privinta termenilor contractului si ca asteapta doar raspunsul de la Sparta.

Directorul Sportiv Adam Kotalik e dezamagit de oferta Stelei si spune ca fotbalistul african nu poate ajunge in Liga I pe banii propusi de Becali.

"Am primit o oferta pentru Konate, dar nu e nici macar aproape de ceea ce asteptam. Nu-mi imaginez cum am putea accepta o asemenea oferta pentru un jucator cum e Konate", a spus Kotalik pentru PRO Sport.

Tiemoko Konate, 26 de ani, joaca la Sparta Praga din 2012. Are doua selectii in nationala Coastei de Fildes si a devenit titular la Sparta abia de la inceputul actualului sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies