Liga 1

EXCLUSIV | Becali confirma oferta pentru ivorianul Konate: "Am negociat si contractul, astept raspunsul Spartei"

Citeste si - Reactia lui Becali dupa ce Steaua a picat cu Manchester City. Patronul Stelei a trecut de la "Numai Dumnezeu ne califica" la "Popa, Hamroun si Stanciu sunt ucigasi, ne batem"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2016, 13:30
Data actualizarii: Vineri 05 August 2016, 13:38

Patronul Stelei, Gigi Becali, a reactionat dupa ce Steaua a picat cu Manchester City in Play Off-ul Ligii Campionilor. Acesta s-a declarat mai intai rezervat, dar apoi a spus ca a prins curaj: "Ii avem pe ucigatorii Stanciu, Hamroun si Popa".

Gigi Becali a confirmat apoi la Sport.ro oferta pentru ivorianul Spartei Praga, Tiemoko Konate. Acesta a dezvaluit ca a trimis o oferta de 1.000.000 euro pentru acesta.

"Am facut o oferta de un milion pentru Konate, nu 1,2 milioane. A venit impresarul lui, nici macar nu i-am cerut legitimatia. A vorbit in franceza cu el, nici nu stiu daca era el. Eu i-am zis ca nu dau mai mult de un milion si am trimis oferta catre Sparta.

Am negociat si salariul lui, totul e pregatit. Mutarea depinde doar de raspunsul celor de la Sparta", a spus Gigi Becali la SPECIAL, IN DIRECT la Sport.ro

In varsta de 26 de ani, Konate a evoluat de 59 de ori pentru Sparta in prima liga a Cehiei, marcand 6 goluri.

CITESTE SI

Modifică setările cookies