Sorin Cârțu i-a dat un sfat important lui Costel Gâlcă după ce a fost numit la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova Costel Galca Sorin Cartu Superliga Costel Gâlcă
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 16:19
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 16:19

Costel Gâlcă (52 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova.

Gâlcă i-a preluat pe olteni după ce Ivaylo Petev a fost demis, iar tehnicianul român a fost prezentat oficial miercuri în cadrul unei conferințe de presă.

Reacția lui Sorin Cârțu după ce Costel Gâlcă a fost numit la Universitatea Craiova

Gâlcă va debuta pe banca formației din Bănie la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din etapa a cincea a play-off-ului Superligii, partidă programată duminică, 21 aprilie.

Sorin Cârțu, legenda Universității Craiova și fostul președinte al clubului lui Mihai Rotaru, i-a dat un sfat important lui Costel Gâlcă. Fostul antrenor i-a transmis lui Gâlcă faptul că trebuie să se impună în vestiarul echipei.

Să fie într-un ceas bun și să ne rugăm să fie bine. Să îndeplinească tot ce nu au îndeplinit ceilalți care au fost înaintea lui. Are un CV bun și totul depinde de rezultate și în primul și primul rând de atitudinea lui pe care trebuie să o aibă în cadrul echipei.

Trebuie să se impună cu disciplină în teren și afara lui, tot ceea ce înseamnă disciplină. Este ceea ce se impune la momentul acesta la echipă. Trebuie să vedem o disciplină tactică, lucruri clare pe care le trasează, le antrenează, trebuie să se vadă în teren.

Echipa nu are continuitate în evoluții, uneori sunt bune, iar alteori sunt proaste. Trebuie să creeze o continuitate a evoluților bune la echipă. Obiectivul acesta de campionat a fost în toți anii aceștia, el trebuie să depună munca de așa natură încât să iasă campion”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Universitatea Craiova, pe locul trei în clasamentul din play-off

Costel Gâlcă o preia pe Universitatea Craiova de pe locul trei în ierarhie. Oltenii au acumulat 31 de puncte și sunt la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul doi, și la două lungimi în fața Farului Constanța.

 

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!