SOLUTIA nesperata pentru inlocuirea unui TITULAR de la Steaua: "El e bun, merge, abia astept sa-l vad in teren!" VIDEO

Eventuala plecare a lui Arlauskis nu agita apele in Ghencea.

O arata si vorbele pe care Duckadam le-a spus la Sport.ro, la emisiunea Ora Exacta. Intrebat de Mihai Mironica despre situatia portarului Stelei si despre cea a clubului, dupa eventuala plecare a lituanianului titular in Ghencea.

Presedintele de imagine al Stelei a spus ca echipa campioana are solutii pentru inlocuirea lui Arlauskis:

"Arlauskis a facut un tur de campionat perfect, n-a avut nici macar o oscilatie: se mai intamplat ca un portar sa apere doua-trei-patru meciuri bune, apoi unul mai slab, mai putin bine. Din fericire pentru el si pentru noi, Arla nu a avut nicio sincopa.

Legat de transfer, nu merg pe mana impresarului: impresarii sunt asa ca sa mai ridice pretul, ca are oferte, ca nu stiu ce. Depinde foarte mult ce oferte va avea, pentru ca sigur va avea. A plecat Tatarusanu, se poate sa plece si Arlauskis, dar suntem pregatiti.

Cred ca avem doi portari tineri in spate, care pot veni in fata, daca pleca Arlauskis. Cojocaru poate fi un titular din sezonul urmator, chiar din retur, pentru ca avem si atatea puncte in fata. E la varsta la care ar putea sa debuteze si sa joace meci de meci.

E si Nita, care de cate ori a intrat si-a facut treaba, e un portar talentat", a linistit Duckadam situatia portarilor de la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies