Premiera in Cupa Romaniei, la meciul dintre Baia Mare si Steaua. FCM plateste 20.000 de euro pentru o nocturna din Italia

Maramuresenii platesc 20.000 de euro pentru o nocturna mobila ca sa poata juca pe teren propriu contra campioanei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 15:20
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2015, 15:26

FCM Baia Mare a contractat o firma din Italia, care va aduce nocturna, la jocul din optimile Cupei Romaniei, cu Steaua. Gazdele trebuiau sa joace pe alt stadion daca nu investeau 20.000 de euro in aducerea nocturnei, stadionul nefiind dotat cu asa ceva.

FCM a contractat o firma din Italia, care va aduce o istalatie de nocturna, contra sumei de 20.000 de euro. Pentru ca meciul sa se poata disputa, trebuie doar ca italienii sa prezinte un certificat care sa ateste faptul ca nocturna are 1000 de lucsi, iar acesta sa fie verificat de observatorul partidei si de reprezentantii televiziunii care va transmite partida.

“Am nimerit chiar adversarul pe care ni l-am dorit. Marea noastra dorinta este sa-i aducem la Baia Mare. Ar fi o premiera pentru Baia Mare. E cel mai important meci din istoria acestei echipe. in plus, Steaua n-a mai fost la Baia Mare de vreo 20 de ani, iar noi ne dorim sa le dam sansa suporterilor nostrii sa vada acest meci”, a spus antrenorul Dorin Toma pentru Liga2.ro.

Modifică setările cookies