SISTEMUL in care Sanmartean straluceste! Regele paselor in Liga 1 vine sa conduca atacurile Stelei! Cum muta Reghe:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 09:16

	SISTEMUL in care Sanmartean straluceste! Regele paselor in Liga 1 vine sa conduca atacurile Stelei! Cum muta Reghe:

Reghecampf trebuie sa modifice formula de joc pentru a-i face loc lui Sanmartean, asa ca Steaua isi schimba fata.

Steaua va suferi modificari in sistemul de joc dupa venirea lui Sanmartean. Foarte bun in banda stanga, dar si in centrul liniei de mijloc, Sanmartean se descurca perfect in doua situatii pe faza de atac: el iese bine cu mingea in flanc, pentru centrare; un alt atuu sunt si intrarile sale din banda in centru, finalizate cu sut cu dreptul.

In plus, alte avantaje ale mijlocasului care va semna cu Steaua sunt urcarile sale in atac, unde obisnuieste sa paseze decisiv in fata portii. Acest stil de joc i-a adus in ultimii doi ani si jumatate porecla de 'regele paselor decisive', cu 26 de assituri la FC Vaslui.

Reghecampf urmeaza sa faca niste modificari in linia de start a Stelei, pentru a-i face loc lui Sanmartean. Astfel, doi jucatori care se descurca bine in banda stanga - Tanase si Lucian - vor juca impreuna in acelasi timp.

Cum poate juca Steaua:

- in 4-1-3-2: caz in care Pintilii e la inchidere, apoi mijlocul e format din Popa/Chipciu - Stanciu - Tanase, iar Sanmartean va juca in fata centrului, insa in spatele lui Piovaccari.

- in 4-1-4-1: situatie cu Pintilii inchizator, iar linia de centru formata din Popa/Chipciu - Stanciu - Sanmartean si Tanase in banda stanga

- in 4-2-3-1: cu Pintilii si Prepelita inchizatori, iar linia de mijloc cu Sanmartean ofensiv, iar Tanase si Popa/Chipciu in partile laterale.

Care e cel mai bun magician, omul cu cel mai fin dribling la Steaua? (6994 voturi)
 
Cristi Tanase
18.39%
1286 voturi
 
Lucian Sanmartean
74.94%
5241 voturi
 
Adrian Cristea
467 voturi
Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies