Liga 1

Singurul roman in stare sa refuze un salariu de 2 milioane de euro? Motivul pentru care Keseru nu vrea sa plece de la Steaua

2 milioane de euro salariu pe an si o oferta de 4 milioane de euro de transfer pentru Steaua. Asa suna pachetul financiar oferit lui Gigi Becali pentru cel mai bun marcator al Romaniei in acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:41
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 18:51

Astana din Kazahstan vrea sa il transfere pe Claudiu Keseru si e dispusa sa plateasca o adevarata avere pentru atacantul lui Galca. Daca Steaua ar fi tentata sa il lase pe Keseru sa plece pentru o suma consistenta, atacantul nu este atat de convins ca un transfer ar fi cea mai buna varianta pentru el.

Adrian Boingiu, selectionerul nationalei Romaniei Under 16, spune ca in urma unor discutii pe care le-a avut cu Claudiu Keseru, acesta i-a dezvaluit ca vrea sa ramana la Steaua pentru a prinde Euro 2016, din Franta.

"Din discutiile pe care le-am avut cu Keseru, el isi doreste sa ramana la Steaua. A zis ca ar pleca doar daca apare ceva ce nu poate fi refuzat. Vrea sa stea in apropierea echipei nationale pentru ca isi doreste sa participe la un turneu final",
a declarat Adrian Boingiu pentru Sport Total FM.

Modifică setările cookies