Liga 1

"Cred ca ne intelegem cu Steaua!" Conditiile in care Galca va accepta sa trimita 8 stelisti la nationala

Razvan Burleanu este sigur ca Steaua si FRF se vor intelege, iar Galca va accepta sa trimita 8 jucatori din lot la nationala Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:27
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 17:28

Iordanescu vrea sa aduca mai multi jucatori ai Stelei la nationala intr-un stadiu de pregatire, insa Galca insista ca acest lucru sa se petreaca doar in limita unor conditii.

"Eu cred ca ne vom intelege in privinta celor 7-8 jucatori ai Stelei care in momentul de fata figureaza in lotul de 25 al domnului Iordanescu, pentru a lua parte la jocurile amicale ale echipei nationale. Cati dintre ei si la ce meciuri ramane sa fie discutat de cei doi antrenori, Anghel Iordanescu si Costel Galca. Singura discutie a fost cu Steaua, dar nu s-a pus problema ca nu ii va trimite pe jucatori in cantonament, ci pur si simplu sa ne punem de acord cu ziua intrarii in cantonament, la care meciuri sa vina",
a declarat astazi Razvan Burleanu.

Burleanu a comentat si posibilitatea ca Florin Andone, de la Cordoba, sa ajunga la nationala lui Iordanescu: "Orice jucator roman care evolueaza fie in tara fie in strainătate si are rezultate bune se califica pentru a fi selectionat la nationala. El este in analiza stafului tehnic"

Presedintele FRF a comentat si decizia luata la Adunarea Generala a Ligii. Campionatul va trece la 14 echipe, cu playoff si playout.

"Astazi s-a discutat de principiu si toate cluburile au fost de acord. In perioada urmatoare vom vedea ce alte modificari asupra acestei propuneri putem implementa. Sunt un real sustinator al acestei idei si imi doresc sa fie implementata cat mai repede. A fost varianta propusa de Liga, cu play-off si play-out, cate intra in fiecare categorie, cu 6 la play-off respectiv 8 la play-out si propunerea de reducere a numarului de puncte cu care ramai in aceasta faza a competitiei care inca nu s-a definitivat, daca se injumatatesc sau ramai cu toate punctele", a mai spus Burleanu.

Modifică setările cookies