VIDEO EXCLUSIV Singurul lucru care îi lipsește lui Florinel Coman pentru a prinde un transfer la un club de top din Europa

Florinel Coman EURO 2024 FCSB Romania Superliga Florinel Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 17:53
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 18:01

Florinel Coman a fost aproape să plece în această vară de la FCSB și să semneze cu qatarezii de la Al Duhail.

Cătălin Munteanu, invitatul lui Cătălin Oprișan la emisiunea Emoții Europene de pe Sport.ro și VOYO, a vorbit despre situația în care se află Florinel Coman.

Cătălin Munteanu a spus ce îi lipsește lui Florinel Coman pentru a prinde transferul carierei

Deși ajunsese la un acord cu Al Duhail, formație ce evoluează în campionatul din Qatar, transferul lui Florinel Coman a picat din cauza unor neînțelegeri cu impresarii, așa cum a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Totuși, Cătălin Munteanu este de părere că ”șeptarul” de la FCSB ar putea prinde un transfer important în această vară, însă doar dacă va avea evoluții solide la EURO 2024. Fostul internațional român este convins că vedetei de la FCSB îi lipsesc doar prestațiile bune la echipa națională pentru a putea să se transfere la o formație de top din Europa.

Eu sper cât mai repede, și acum mi-aș dori ca Valencia să îl ia pe Florinel Coman de exemplu sau Louis Munteanu să meargă la Betis. Măcar să fie acolo, un Betis, un Real Sociedad. Ar fi un pas înainte ca un jucător din campionatul României să meargă la o echipă de genul ăsta, Valencia, Betis, Sevilla chiar.

Coman a avut și ceva probleme, știm că a stat mult timp accidentat. De când și-a revenit, în ultimii ani, e pe un trend ascendent, are evoluții din ce în ce mai bune, singurul lucru care îi lipsește sunt evoluțiile la echipa națională, pentru a putea face pasul la o echipă bună din campionatele de top din Europa. Să sperăm că va avea evoluții bune la Campionatul European și va ajuta România să se califice din grupe”, a spus Cătălin Munteanu la Emoții Europene, emisiunea susținută de Casa Pariurilor.

  • 6 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.

VIDEO Cătălin Munteanu, invitat special la Emoții Europene

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!