Si liber, si cu banii in buzunar. Planul lui Budescu pentru pentru a scapa de Dalian. Becali: "E disperat sa vina la Steaua"

Budescu i-a promis lui Becali ca din iarna ajunge la Steaua! Mai are o lupta de dus. Pana sa redevina coleg cu Alibec, trebuie sa rupa contractul cu chinezii de la Dalian Yifang.

Budescu mai are contract doi ani cu chinezii, dar vrea sa rupa contractul si sa ramana liber!Budescu le cere si bani chinezilor ca sa plece: jumatate din salariul pe 2 ani - aproape 1 milion de euro!

"Am vorbit cu el acum 2 zile, singura echipa cu care semneaza este Steaua! Suta la suta va spun, n-are cine cine sa-i dea salariul. Plus ca el e disperat sa vina, ca e stelist", spune Gigi Becali. 

"Nu stiu cate sanse sunt, n-am discutat cu cei din China. N-am discutat nimic legat de transferul meu la Steaua. A fost o discutie cu Gigi Becali si a ramas sa-i spun dupa ce discut cu cei din China. Sa vedem daca o sa reziliez, daca voi fi imprumutat sau daca voi merge acolo", a spus Budescu dupa Gaz Metan 0-1 Astra.

In schimb, transferul lui Junior Morais poate pica. I-a cerut prea mult lui Becali: 200 de mii de euro la semnatura si 15 mii de euro pe luna salariu.

Pe langa Alibec si Budescu, Becali vrea sa-l ia de la Astra si pe Teixeira.

"Si fara alte achizitii luam campionatul. Pai cu Alibec si Tanase, cine iti sta in cale?", mai spune Becali. 

In varsta de 27 de ani, Budescu a jucat doar 4 meciuri pentru Dalian Yifang, in liga a doua chineza.

In acest sezon, Budescu a jucat 15 meciuri in Liga I pentru Astra, marcand 4 goluri. Budescu a mai jucat 1 meci in Cupa Romaniei si alte 6 in Europa League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies