SENZATIE! Fanii lui A.C. Milan il cer pe Keseru in echipa dupa cele 6 goluri! Ce vedeta uriasa sunt gata sa dea la schimb 

SENZATIE! Fanii lui A.C. Milan il cer pe Keseru in echipa dupa cele 6 goluri! Ce vedeta uriasa sunt gata sa dea la schimb 

S-a auzit pana in Italia de performanta istorica a lui Claudiu Keseru din partida cu Pandurii: 6 reusite pentru o victorie cu 6-0! 

Gazzetta dello Sport, cel mai citit ziar de sport si cel mai vizitat site de sport din Italia, le prezinta azi italienilor cele sase reusite ale lui Keseru din partida cu Pandurii.

"El marcheaza intotdeauna, sase goluri din partea lui Keseru", a titrat azi Gazzetta dello Sport!

Fanii Milanului sunt primii care au reactionat: "sa-l dam pe Balo in Romania!", propune un suporter la sectiunea de comentarii.

"Are un stang superb", scrie alt italian, care isi aminteste de Christian Vieri.

Si fanii lui Inter au reactionat: "Se spune ca a aparut un observator de la Inter in tribuna pentru el". "Da, Moggi e gata sa parieze pe el", a raspuns alt italian. "Sa recunoastem, sase goluri intr-un meci oficial e ceva rar", a mai spus el. 

Si L'Equipe a prezentat performanta stabilita de roman. Site-uri din intreaga lume au scris deja despre performanta istorica a lui Keseru din partida cu Pandurii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Doar 25% din populația eligibilă s-a vaccinat în România. Tulpina indiană poate deveni dominantă
BRAT
Modifică setările cookies