Liga 1

SEMNEAZA prelungirea! Steaua il pastreaza pe unul dintre oamenii-CHEIE din acest sezon! Cine ramane in Ghencea:

Andrei Prepelita va semna prelungirea cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 12:01
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 12:51

Campioana are o lista de jucatori importanti care se afla in ultimele sase luni de contract. Dintre ei, primii plecati sunt Szukala si Sanmartean, care vor merge la Ittihad acum, pentru o suma de aproximativ un milion de euro, sau in vara - gratis.

Si Arlauskis este in ultimele sase luni de contract, insa el are sanse mici sa ramana. Cu evolutii perfecte in Ghencea, jucator tanar si cu experienta in Europa, Arlauskis are oferte, iar prelungirea contractului sau este amanata, de luni bune.

Andrei Prepelita este cel mai care va continua la Steaua, anunta Digi. Aflat tot in ultima parte a intelegerii, jucatorul devenit titular sub comanda lui Galca vrea sa continue, asta si pentru ca nu are oferte de nerefuzat.

El este un jucator polivalent, care acopera mai mult posturi in linia de mijloc, insa poarte evolua si ca fundas lateral, acolo unde s-a descurcat foarte bine. La 29 de ani, cat are in prezent, a adunat deja 3 ani si jumatate in Ghencea.

Intelegerea care se va semna in cateva zile il face pe Andrei Prepelita sa incaseze aceeasi suma pe care o ia in prezent - 12.000 de euro pe luna, la fel cum castiga si pana acum.

2,1 milioane de euro este cota de piata a stelistului.

Un al cincilea 'caz' al Stelei este Iasmin Latovlevici. El nu mai joaca la fel de bine cum o facea in trecut, iar informatiile care au aparut de-a lungul timpului spun ca el este frustrat ca nu a fost lasat sa se transfere cand a avut oferte.

El nu si-a prelungit pana acum intelegerea care expira in vara si, potrivit sursei citate, vrea sa plece liber de contract peste cateva luni.

CITESTE SI

Modifică setările cookies