Semnalul care anunta inca o mutare neasteptata la Steaua? Postul IGNORAT pana acum de Becali pe lista uriasa de transferuri

Semnalul care anunta inca o mutare neasteptata la Steaua? Postul IGNORAT pana acum de Becali pe lista uriasa de transferuri

Becali vrea oameni de atac, Reghe cere forta si viteza, jucatorii Stelei vorbesc si despre alte probleme din lot.

Postul de fundas central la Steaua este acoperit in prezent de Tosca, Papp si Carp, dar Varela sustine ca pentru Alin Tosca nu este cel mai bun loc in care sa joace.

Cum Carp nu s-a impus de cand a venit la echipa, iar Papp a avut fluctuatii uriase de forma, Tamas ar putea redeveni o solutie pentru trupa lui Reghe.

"Tosca s-a descurcat destul de bine ca fundas central, dar mai are de lucrat. Ca stoper, trebuie sa stai mai bine in teren si sa vorbesti mai mult. Nu e ca atunci cand esti fundas stanga. Eu il prefer pe el ca fundas stanga. Acolo e mai bun"

"Cand am venit la Steaua, aici erau Gardos si Szukala. Era imposibil sa joc titular ca fundas central. Reghe m-a folosit ca fundas dreapta intr-un cantonament. Nu am vrut sa stau rezerva si am acceptat sa joc pe dreapta", a spus Varela pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies