Liga 1

Secretul transformarii fizice incredibile a lui Cristiano Ronaldo. Romanul care a vazut cum a inceput totul povesteste

Daca in clipa in care juca la Sporting era doar un pusti plin de talent, acum Cristiano Ronaldo este Balonul de Aur al lumii si un sportiv invidiat pentru forma sa fizica.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 19:17
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 19:18

Transformarea lui Cristiano Ronaldo a devenit o lectie si pentru pustii de la Dinamo. Au si un profesor cu experienta. Marius Niculae a stat in aceeasi camera cu Cristiano Ronaldo se le-a povestit tuturor cum portughezul a ajuns un superstar mondial:

"Inca mai avem sperante pentru un trofeu in acest sezon. Am vazut ca lipseste si vrem sa-l avem. Eu incerc sa le schimb colegilor mai tineri mentalitatea pentru ca am vazut la antrenamentele din Turcia ca au probleme de atitudine. Cu toate ca sunt foarte talentati, pentru ca nu degeaba au ajuns sa imbrace tricoul lui Dinamo."

"Dar nu e de ajuns sa ai talent. Numai prin munca si seriozitate, prin sacrificii pot ajunge departe. Incerc sa le explic frumos pentru ca am avut privilegiul sa ma schimb in acelasi vestiar si de a sta in aceeasi camera cu Cristiano Ronaldo. Si la 16 ani era primul la sala, primul la masa, peste tot. Numai asa poti ajunge sus."

"Meciul cu nationala de tineret a Danemarcei poate a fost tratat usor, cred ca a fost o problema de mentalitate. Orice meci pe care il joci trebuie sa-l tratezi la fel, indiferent ca e amical sau oficial. Toate trebuie tratate la victorie, asta inseamna Dinamo", a spus Marius Niculae.

Modifică setările cookies