”Se va salva Botoșani de la retrogradare?”. Sebastian Mailat a dat un răspuns categoric

Sebastian Mailat FC Botosani FC Hermannstadt Superliga Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 20:21
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 20:22

Sebastian Mailat a oferit un răspuns ferm în ceea ce privește șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare, după remiza 1-1 în meciul cu FC Hermannstadt.

Marcatorul primului gol, Sebastian Mailat, este optimist în privința salvării de la retrogradare, exprimând încredere în echipa sa și în capacitatea lor de a lupta până la capăt. 

Mailat: "Din păcate nu a fost să fie!"

Aripa stângă a moldovenilor a subliniat faptul că a mai experimentat situații dificile în trecut și a reușit să se salveze, motiv pentru care este convins că pot face același lucru și acum. Atacantul consideră că echipa lui Bogdan Andone s-a ridicat la un nivel bun și este pregătită să lupte în fiecare meci pentru a obține rezultate pozitive.

”Mă bucur că am reușit să marchez. Din păcate nu a fost să fie (n.r. să câștige meciul). Meritam victoria (n.r. cei de la FC Botoșani), dar nu putem învinovăți pe nimeni.

S-a văzut că ne-am dorit să câștigăm. Execuția lui Neguț ne-a costat toate cele trei puncte.

Eu mă simt bine. Am arătat-o și în meciul trecut, dar și în acest meci. Încă nu sunt 100%, dar voi fi din ce în ce mai bine fizic, până la finalul campionatului.

(n.r. Vă salvați de la retrogradare?) Cu siguranță. Am tot spus asta. M-am salvat eu cu Timișoara când erau -14 puncte diferență, darămite acum. E o diferență mică între FC Botoșani și restul echipelor.

Ne-am ridicat la un nivel bun, jucăm bine. Avem acum meci cu Dinamo (n.r. următorul adversar pentru FC Botoșani, în SuperLigă). O să fie un meci de care pe care”, a declarat Sebastian Mailat, după meci.

Cu toate că Hermannstadt a jucat în inferioritate numerică pentru o bună parte a meciului, Mailat și colegii săi au demonstrat determinare și dorință de victorie. Următorul lor meci cu Dinamo va fi unul crucial, iar Mailat este hotărât să continue lupta pentru salvarea echipei sale de la retrogradare.

Clasament play-out

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!