"Se va alege praful de această echipă". Gabi Torje, discurs dramatic după înfrângerea cu Sepsi. Ce își reproșează

Dinamo Gabi Torje Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:47
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 20:35

Dinamo a pierdut categoric cu Sepsi, scor 1-4, în etapa a 14-a din Liga 1. 

La finalul partidei, Gabi Torje a avut vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe teren, dar și despre situația critică în care se află Dinamo în această perioadă, explicând că vina principală o au jucătorii. 

"O nouă dezamăgire pentru tot ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Dezamăgim încă o dată și încă o dată, până când probabil se va sătura toată lumea și vor pleca și oamenii care sunt alături de echipă și se va alege praful de această echipă frumoasă. 

M-am bucurat foarte puțin că am marcat astăzi. Sunt foarte dezamăgit, mai dezamăgit decât după meciul cu FCSB. S-au îmbunătățit mult condițiile, antrenamentele sunt mult mai bine, dar ceea ce se întâmplă la meci e rușinos. Principalii vinovați sunt jucătorii, noi cei care suntem în vestiar. Nu ne motivăm, nu avem ambiție în meciurile în care am putea demonstra. 

Oamenii care au investit mulți bani nu vor mai avea răbdare la nesfârșit. Ori ne vor da pe toți afară, ori vor pleca. Nici unul din vestiar nu ar trebui să meargă cu fruntea sus pe stradă.", a declarat Gabi Torje la finalul partidei, la DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!