Se schimba formatul Champions League! Steaua, una dintre putinele echipe ale Europei care sunt de acord cu propunerea UEFA

Se schimba formatul Champions League! Steaua, una dintre putinele echipe ale Europei care sunt de acord cu propunerea UEFA

► Meci cu visele pe masa: Sevilla – Porto, joi 22:00, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo!

UEFA pregateste modificari importante in sistemul preliminar Champions League, iar Steaua este "una dintre cele 4-5 echipe care sunt de acord cu propunerea forului european", scrie astazi cotidianul Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, UEFA vrea sa elimine meciurile in dubla mansa din preliminarii si sa le inlocuiasca cu grupe de cate 3 echipe, care sa joace partide intr-o singura mansa, iar castigatoarea sa acceada in grupele principale ale competitie.

Steaua a lansat si o propunere, cu care forul european a fost de acord: echipa care e cap de serie sa joace ambele meciuri pe teren propriu, a doua echipa din grupa, dupa coeficientul UEFA, sa joace un singur meci pe teren propriu, iar ultima sa joace ambele meciuri in deplasare.

Daca ideea va fi adoptata de UEFA, noul sistem, cu 10 grupe preliminare de cate 3 echipe, va intra in vigoare in sezonul 2015-2016.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, reluată de sâmbătă
BRAT

Modifică setările cookies