Se naste o noua forta in Liga 1?! Primarul a facut anuntul: "Speram sa joace acolo din sezonul urmator!" Cat o sa coste noul stadion

Se naste o noua forta in Liga 1?! Primarul a facut anuntul: "Speram sa joace acolo din sezonul urmator!" Cat o sa coste noul stadion

Fanii fotbalului din Romania se vor putea bucura de un stadion modernizat pentru o echipa din provincie.

Chindia Targoviste ar putea juca pe un stadion modernizat la inceputul anului viitor, dupa cum anunta chiar primarul, Cristian Stan. Lucrarile au inceput in iunie 2019, iar autoritatile spera ca arena sa obtina omologare provizorie peste doua luni.

Staff-ul si jucatorii au fost prezenti pentru a veghea asupra stadiului lucrarilor, ei fiind fara griji in acest final de playout, asigurandu-si matematic primul loc. La stadionul din Targoviste lucreaza firma care s-a ocupat si de constructia noului stadion din Sf. Gheorghe, unde se va muta Sepsi din toamna acestui an. 

"Facem tot ceea ce depinde de noi ca echipa sa aiba stabilitate financiara si un stadion modern. Ceea ce vedeti acum nu reprezinta decat o parte din ceea ce inseamna investitia. Sub gazon este instalatie de degivrare si aspersie. Nocturnele sunt pe pozitie, cele doua sunt probate, aici vor mai trebui sa se lege cablurile, insa totul este in ordine.

Pe tribuna veche se lucreaza si la consolidarea de pe fata stadionului. Aici, daca reusim sa finalizam, cam in doua luni, sa reusim o omologare provizorie a stadionului. Asta inseamna sa jucam aici. Acum, nu stiu daca vom reusi, trebuie sa discutam si la nivelul FRF, dar vom face tot ce depinde de noi. E o investitie de vreo 10 milioane de euro, sustinuta de Primaria Targoviste.

Sunt primele investitii majore din ultimii 50 de ani. Eu sper ca pana la finalul acestui an sa avem un stadion nou la Targoviste. Tribuna noua va fi acoperita", a spus Cristian Stan. 

Sursa FOTO: digisport.ro

  • Se
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies