Liga 1

Se intoarce roata! INCREDIBIL! Paszkany baga bani la Steaua! Care este legatura dintre patronul campioanei si echipa lui Becali:

Dupa ce a dominat fotbalul din Liga I in ultimii 5 ani si a luat 3 titluri cu CFR Cluj, Pazskany da in aceasta vara bani si la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iunie 2012, 08:13
Data actualizarii: Joi 07 Iunie 2012, 08:14

Dupa ce Steaua a contribuit fara sa vrea la titlul de campioana a CFR-ului, prin transferul lui Kapetanos, e randul celor de la Cluj sa bage bani in echipa lui Becali. In acest sens, meciurile pe care Steaua le va disputa in aceasta vara in cantonament vor fi transmise de televiziunea lui Arpad Paszkany. Postul de televiziune la care este actionar patronul lui CFR, Transylvania Look, va transmite partidele pe care granzii din Liga I le vor disputa in stagiile de pregatire din Austria, scrie Prosport.

Astfel, in afara de meciurile amicale ale celor de la Cfr Cluj si Rapid, televiziunea lui Paszkany va transmite in direct si partidele rivalilor din Ghencea, care vor avea doua cantonamente in Austria, in perioadele 15-25 iunie si 28 iunie-11 iulie.


Modifică setările cookies