VIDEO EXCLUSIV Se încing spiritele înainte de derby! Gigi Becali nu iartă: „Balaj, nu mai ieși tu la atac! Știm ce ai fost, știm șmecheriile!”

Gigi Becali a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 9:30 la 12:30. 
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 15:47
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 15:56

Duminică, 17 aprilie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, FCSB se va deplasa pe terenul CFR-ului pentru a obține victoria, fiind la 5 puncte distanță în prezent, și a mai avea o șansă la titlu. 

Înaintea duelului direct, președintele CFR-ului a ținut să precizeze că la campioana României singurul care decide echipa de start și schimbările este Dan Petrescu (54 ani), făcând o aluzie la situația de la FCSB. 

„La noi, antrenorul e cel care decide cum se pregătesc jucătorii, câte antrenamente se fac, cine intră în cantonament, primul 11 și schimbările făcute în timpul jocului. Probabil de aceea îl vedeţi pe Dan Petrescu că este mereu mai preocupat, pentru că răspunderile sunt pe umerii lui”, a spus Balaj, potrivit digisport.ro.

Iar spusele președintelui din Gruia l-au deranjat pe Gigi Becali (63 ani). Omul de afaceri „l-a înțepat” pe fostul arbitru și i-a reamintit că în trecut deciziile sale au avantajat CFR-ul. 

Becali: „Cum să te lezeze adevărul, mă?”

„Pe vremuri nu puneam președinte arbitru. Lasă-l pe Argăseală, Argăseală e vechi, s-a terminat. Noi vorbim de arbitrii care au fost cu ei. Ce mai făcea și el Balaj pe vremuri... Mai era și el băiat bun. Nu am avut proces cu el? Îți dai seama ce lezat a fost el? A fost lezat de adevăr. Cum să te lezeze adevărul, mă? Eu nu vreau să mă cert cu lumea, dar nu mai ieși tu la atac. Noi știm ce ai fost, știm șmecheriile, le ținem minte. Nu a fost el cheie de biserică!”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies