Se face transferul lui Tucudean la Dinamo? Primul raspuns dat de Rednic

Dinamo ar putea sa semneze pentru a 3-a oara cu Tucudean in vara, cand jucatorul va deveni aproape sigur liber de contract.

Imprumutat acum de Charlton la Tg Mures, Tucudean e dorit de Dinamo. Despartirea de englezi va fi doar o formalitate. Charlton abia asteapta sa-i gaseasca un contract permanent in alta parte.

Mircea Rednic nu exclude posibilitatea ca varful sa vina la Dinamo din sezonul viitor, desi recunoaste ca e inca suparat pe el pentru atitudinea pe care a avut-o dupa transferul la Standard.

"Vedem, nu vreau sa vorbesc acum de jucatori care o sa vina sau care o sa plece. Am fost suparat pe Tucudean, dar si pe mine. Le-am oferit sansa de a juca in Belgia, la un club mare. Si lui, si lui Cristea, dar si lui Dinamo i-am facut un bine. Clubul a luat aproape un milion de euro pe Tucudean! Perioada lui Tucudean dinainte de transfer a fost cea mai buna. A avut de castigat, a semnat un contract important, pe 5 ani. I-a ajutat asta. Poate si eu as fi vrut sa se implice mai mult la antrenamente, sa-mi arate ca-si doreste mai mult. Dar eu dau sanse, iert", a spus Rednic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies