Adrian Mutu dan sucu Rapid Rapid - CFR Superliga Superliga

Reacție fără precedent pentru Adi Mutu. Ce a spus antrenorul despre duelurile tari ale Rapidului din startul sezonul

Rapid București va face deplasarea la CFR Cluj, pentru a disputa prima partidă din noul sezon al SuperLigii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 20:09
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 20:09

Startul sezonului pentru gruparea giuleșteană se anunță unul greu. Primele trei meciuri pe care Rapid le va juca vor fi împotriva cluburilor care au terminat pe primele trei poziții: CFR, FCSB și Universitatea Craiova.

Adrian Mutu a reacționat cu privire la faptul că formația sa va juca împotriva acestor echipe și a admis că debutul intră în istorie, prin prisma ideii că sezonul începe extrem de dur pentru giuleșteni.

„Va fi cel mai greu debut al Rapidului din toate timpurile, cu primele trei clasate din sezonul trecut, dar nu trebuie să ne speriem. Trebuie să ne pregătim și la meci să fim foarte concentrați, să ne dăm seama de importanța lui”, a spus Adrian Mutu, citat de pagina oficială a clubului Rapid pe Facebook.

Temerea lui Dan Șucu

Duelurile de foc pe care le va avea Rapidul nu îl sperie însă pe Dan Șucu, acesta susținând că se teme mai mult de perspectiva ca oameni de afaceri din anturajul său să preia alte echipe din Superliga și în felul acesta să se nască „o competiție enormă”.

„Știi de ce mi-e teamă? Mi-e teamă că unii dintre oamenii de afaceri pe care îi cunosc ar putea să preia alte echipe și să se creeze o competiție enormă. De ce n-ar exista perspectiva asta? De ce nu se poate schimba?

Am pierdut câteva generații de tineri care nu se mai uită la meciuri și nu mai merg la stadioane. Vorbim despre audiență. Fără audiență, rămâi fără jumătate din banii care sunt în piață”, a spus Dan Șucu.

Rapid a încheiat sezonul trecut pe locul trei în playout, asta după ce s-a aflat în vârful clasamentului până în ultimele etape.

Sezonul acesta rapidiștii au ca obiectiv calificarea în playoff, iar de acolo să atace titlul dacă va fi posibil.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!