Schimbarea pe care stelistii o asteapta de un an! A inceput constructia noii baze de antrenament. Decizia luata de Reghe

Schimbarea pe care stelistii o asteapta de un an! A inceput constructia noii baze de antrenament. Decizia luata de Reghe

Vineri 26 Februarie 2016, 11:18

Steaua nu mai asteapta finalizarea discutiilor cu Armata. Isi construieste propria ei baza de antrenament.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Terenurile de la Domnesti vor fi incluse intr-un complex adevarat, unde vor mai fi construite o cantina, un centru de presa si o sala de forta.

Pe marginea terenurilor de la Domnesti a aparut deja noul branding al campioanei, semn ca Steaua are de gand sa transforme centrul de pregatire din toate punctele de vedere.

Desi pare sa fi rezolvat problema cu antrenamentele, Steaua nu are inca o solutie in privinta stadionului. Sunt sanse ca si inceputul play-off-ului s-o gaseasca pe campioana tot la Pitesti, unde a jucat meciuri si anul trecut si unde va disputa si partida cu CSMS Iasi, ultima dinaintea partii decisive a sezonului.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT