Anuntul surprinzator al lui Sumudica dupa ultima mutare de TITLU facuta de Astra: "Numai Steaua ma sperie! E principala candidata la campionat!"

Anuntul surprinzator al lui Sumudica dupa ultima mutare de TITLU facuta de Astra: "Numai Steaua ma sperie! E principala candidata la campionat!"

Astra a primit banii pe Budescu si mai asteapta acum suma de la Steaua pentru Enache.

Sumudica are toate armele la dispozitie pentru meciul cu Dinamo din ultima etapa a sezonului regulat.

Jucatorii Astrei tocmai au incasat o parte din salariile restante, dupa ce clubul a primit banii pe Budescu.

In acest moment, jucatorii mai au un singur salariu restant de incasat, problema care va fi rezolvata odata cu finalizarea platii transferului lui Enache la Steaua.

In ciuda faptului ca e lider in Liga I, Sumudica o considera pe Steaua favorita la titlu. Spune ca infrangerea cu Voluntari a fost un simplu accident.

"Steaua e Steaua, ramane o candidata sigura la titlu, a fost un simplu accident meciul cu Voluntari. Au pierdut un punct si jumatate. Play-off-ul e un alt campionat, nu conteaza meciurile directe din sezonul regulat. Pentru mine, Steaua e principala candidata la castigarea campionatului.

"Pe mine numai Steaua ma sperie. Are toate conditiile sa ia titlul, in afara de acest scandal cu emblema. Daca Steaua nu castiga titlul si nu ajunge in grupele Champions League ar fi o deziluzie pentru fanii ei. E cap de serie si ar putea ajunge in grupe", a spus antrenorul Astrei la DigiSport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate, cumpărate în starea de urgență, nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies