Laurentiu Reghecampf Liga 1

Schimbarea la fata dupa plecarea lui Reghe! Clauza de 1mil € il opreste doar temporar! Cine va conduce clubul

Reghecampf anunta decizia finala dimineata ACUM la Sport.ro - Ora Exacta in Sport

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 09:40
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 10:37

Laurentiu Reghecampf a semnat cu Al Hilal in ciuda faptului ca are o clauza de 1 milion de euro care nu ii permite sa o paraseasca pe Steaua.

Becali nu renunta la clauza

Laurentiu Reghecampf nu o va mai antrena pe Steaua din sezonul viitor, insa situatia este una complicata. Cei de la Al Hilal nu doresc sa plateasca 1 milion de euro, clauza care il tine legat pe Reghecampf de Steaua. Gigi Becali nu are de gand sa renunte la aceasta suma de bani, dorind sa castige de pe urma plecarii lui Reghecampf in situatia in care viitorul Stelei devine unul incert.

Trebuie sa gasim o cale sa reziliem contractul. Este o clauza, am vorbit cu patronul si daca nu ne vom intelege, trebuie sa termin ce am inceput la Steaua. Trebuie sa schimbam foarte multe, e nevoie de investitii, o sa trebuiasca sa schimbam anumti oameni a spus Laurentiu Reghecampf, insa plecarea de la Steaua pare certa.

Steaua se schimba la varf, antrenor strain vs antrenor roman

In asteptarea unui nou antrenor, Steaua se va schimba la varf. Anghel Iordanescu va fi noul presedinte al clubului iar Narcis Raducan director general. Acestia vor discuta cu Gigi Becali pentru alegerea noului antrenor al Stelei, patronul echipei avand mai multe variante.

Patronul Stelei si-ar dori un antrenor roman, insa si varianta unui antrenor strain e reala, dupa succesul pe care l-au avut in trecut Walter Zenga, Oleg Protasov sau Bergodi.

www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat pe 16 mai ca Laurentiu Reghecampf va pleca la Al Hilal in momentul in care nimic nu anunta o despartire

Modifică setările cookies