VIDEO EXCLUSIV Schimbare de strategie la CFR Cluj! Cristi Balaj anunță modificări importante la campioana României

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 11:25
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 11:46

CFR Cluj se îndreaptă către al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, însă șefii ardelenilor plănuiesc să schimbe strategia din sezonul următor.

În ultimii ani, CFR Cluj s-a bazat pe foarte mulți jucători cu experiență, care au dus greul atât în campionat, cât și în competițiile europene, însă formația din Gruia plănuiește să schimbe strategia și să apeleze mai mult la fotbaliștii care provin din academie.

Schimbare de strategie la CFR Cluj

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a recunoscut că are în plan să se despartă de mai mulți jucători la finalul acestui sezon și se arată precaut în privința luptei la titlu, incluzând-o chiar și pe Universitatea Craiova în această bătălie.

"Titlul e departe. Play-off-ul este la început, a fost doar un prim joc împotriva unei echipe foarte bune, nu întâmplător a ajuns în primele șase. Un început mai greu, Dan Petrescu și-a calculat pașii, i-a ieșit cum și-a dorit. Începutul partidei nu a fost precum repriza a doua. Au apărut schimbări, o anumită stare de oboseală, dar cei care au intrat au făcut diferența. La noi este o regulă, iar cei care intră trebuie să fie cel puțin la nivelul celor din primul 11.

E greu, vor mai apărea sincope. Nu numai la noi, ci și la echipele cu care suntem în luptă pentru titlu. Craiova încă rămâne o opțiune importantă prin jocul pe care îl prestează a demonstrat că au fost acoperite cuvintele noastre atunci când spuneam că Craiova trebuie luată în serios.

Avem deja în plan o reconstrucție la echipei din iarnă. Am avut foarte multe rezilieri. Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, dar în perioada de marcato din vară sper că vom reuși să rezolvăm și să finalizăm ceea ce ne-am propus inițial. E un drum lung, un parcurs lung, planul nostru este pe termen mediu și lung. Nu ne gândim doar pentru sezonul următor, ci încercăm să construim o echipă și un club cu sprijinul academiei", a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

CFR Cluj a transferat mai mulți jucători români tineri în această iarnă, majoritatea din Italia, precum Daniel Birligea, Raoul Mal sau Răzvan Sava, în timp ce la formația secundă au fost prezentați fotbaliști de 19-20 de ani din Africa sau America Centrală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!