Campioana României își întărește echipa cu tineri! CFR Cluj a confirmat transferul unui nou jucător U21

CFR Cluj raoul mal Transfer CFR Cluj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 18:16
Data actualizarii: Miercuri 02 Februarie 2022, 18:27

CFR Cluj continuă campania de transferuri, anunțând un nou jucător care a ajuns în Gruia. 

După portarul Răzvan Sava (19 ani), de la Torino și atacantul Daniel Birligea (21 de ani), de la Teramo, CFR Cluj a mai rezolvat transferul unui jucător care evoluează în Italia.

Este vorba despre mijlocașul ofensiv Raoul Mal (21 de ani), care are dublă cetățenie, română și italiană. Jucătorul născut la Trento a fost crescut de Pro Vercelli, iar în ultimul sezon și jumătate a evoluat la Pistoiese, în Serie C.

În acest sezon, Mal a jucat în 16 meciuri la Pistoiese, iar site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează la 125.000 de euro. Mijlocașul ofensiv este născut pe 19 februarie 2000, astfel că este eligibil pentru regula U21 impusă de FRF.

Mal, prezentat oficial la CFR Cluj

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că Raoul Mal, mijlocaș în vârstă de 21 de ani, este noul jucător al CFR-ului.

Mal a evoluat în Italia la grupele de juniori ale clubului ProVercelli, iar în septembrie 2020 s-a transferat la US Pistoiese, echipă pentru care a bifat 43 de meciuri.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!", au scris cei de la CFR Cluj. 

Transferuri și din Africa!

Cristi Balaj, președintele campioanei, nu a oferit multe detalii despre fotbaliști transferați din Africa, însă spune că unii dintre ei au fost deja împrumutați la alte formații pentru a prinde cât mai multe minute.

"S-au făcut transferuri, s-au adus jucători pe care să-i folosim în sezonul viitor. Nu gândim doar pe termen scurt. Am adus cinci jucători din zona Africii, i-am urmărit la fața locului. Am avut persoane din cadrul clubului care au mers în Africa să-i vadă.", a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!