Scandalul ”transferul lui Moruțan”, departe de a se încheia: ”Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală”

Olimpiu Moruțan, subiect de ceartă între fostele cluburi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 13:21
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 13:25

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre banii pe care clubul său îi are de primit de pe urma transferului lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray.

Moldovenii au de primit 9% din suma de transfer, adică 315.000 de euro, plus alte bonusuri. Cei de la Botoșani au fost deranjați după ce au primit o scrisoare din partea celor de la FCSB.

  • Olimpiu Moruțan

FC Botoșani, scandal cu FCSB pentru transferul lui Moruțan

"Am primit o scrisoare de la FCSB, în care ne anunță că ne dau niște bani, foarte puțini, într-un timp foarte lung. Nu sunt deloc de acord, dar nu prea am ce face. Aștept să ne lămurim cu cât l-au vândut pe Moruțan și dacă bonusurile sunt parte și din contractul nostru. Așa ar trebui să fie, să primim 9%.

Dar în scrisoarea făcută de domnul Argăseală... bine, el e poet, scrie în parabole, în figuri de stil... nu scrie așa ceva. Nu sunt fanul poeziei domnului Argăseală și nici fanul acestei scrisori pe care am primit-o.

Cred că se va rezolva situația. Cum am făcut o hârtie cu CFR Cluj și am amânat să ne dea niște bani (n.r. – pentru transferul lui Ulrich Meleke), așa aștept și la FCSB. Cred că domnul Becali, chiar dacă ne mai tachinăm reciproc... avem o relație comercială foarte bună. Dar acum nu e nimic clar", a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane cu Galata și va încasa un salariu de 650 de mii de euro pe sezon în Turcia.

Până a se transfera la Galatasaray, Moruțan a evoluat pentru U Cluj, FC Botoșani și FCSB, iar în Liga 1 a bifat 145 de meciuri, în care a marcat 14 goluri și a oferit 32 de pase decisive. 

Modifică setările cookies