Scandalul "BLAT CU LAZIO" continua. Turcu il acuza pe Rednic: "De unde a avut bani sa isi ia masina de 300.000 de euro?"

Vali Nastase a fost veriga slaba in acel meci. "Rednic l-a adus" - acuza Turcu.

La pauza meciului de la Bucuresti, Dinamo o conducea pe Lazio si era calificata in Liga. Lazio a intors scorul in repriza a 2-a, a ajuns in grupe, a luat zeci de milioane si l-a transferat de la Dinamo pe Radu Stefan.

"Aranjamentul s-a facut inainte de meci. Dinu si Borcea au tratat cu seful lui Lazio. Radu Stefan nu valora niciodata 4,5 milioane de Euro. L-au luat ca pe o muratura, l-au antrenat bine si au facut din el un jucator bun" - acuza fostul actionar dinamovist Cohn in Pro Sport.

"Stiti foarte bine ca toate combinatiile si magariile s-au facut si se fac cu jucatorii nu cu antrenorul", se apara Rednic.

"Daca a fost ceva, probabil ca mai jos, la nivel de banca tehnica, daca ar fi. Eu am o banuiala la Rednic... nu stiti ca si-a dat demisia si a plecat dupa meci? De unde a avut Rednic bani sa-si ia o masina de 300 de mii de Euro" - intreaba Turcu, care completeaza: "El nu a fost un mare antrenor cum a castigat bani Olaroiu sau Mircea Lucescu".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies