Scandal URIAS cu un fost jucator al CFR-ului! I s-au schimbat numele si varsta: cine ar fi in realitate Lacina Traore

Scandal URIAS cu un fost jucator al CFR-ului! I s-au schimbat numele si varsta: cine ar fi in realitate Lacina Traore

Scandal urias cu un fost jucator al CFR-ului in prim plan.

Lacina Traore este acuzat ca si-a schimbat atat varsta, cat si numele. Ibrahim Kone, presedintele clubului Etoile Sportive d'Abodo, sustine ca numele real al lui Lacina Traore ar fi Traore Menene, iar jucatorul ar fi de fapt cu 2 ani mai in varsta decat ceea ce este trecut in acte.

Ibrahim Kone sustine ca aceste modificari ar fi fost facute dupa ce jucatorul s-a transferat de la Etoile Sportive d'Abodo la Stade d'Abidjan. Dupa ce a petrecut un sezon la Stade d'Abidjan, Traore a venit la CFR Cluj unde a jucat timp de trei ani (2008-2011).

"L-am recrutat in 2005 pe Lacina Traore, care la acea vreme se numea Traore Menene. Apoi, a fost luat de Stade d'Abidjan si i-au fost modificate varsta si prenumele", a declarat Kone pentru RFI.

CFR l-a cedat in 2011 la Kuban Krasnodar in schimbul a 6 milioane de euro. Pentru Traore, au urmat apoi Anji si Monaco, acestia din urma imprumutandu-l la Everton, TSKA Moscova, Sporting Gijon si Amiens.

Traore a strans si 13 selectii pentru nationala Coastei de Fildes pentru care a marcat 4 goluri. 27 de ani este varsta oficiala pe care Traore sustine ca o are.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Austria - Macedonia de Nord, 3-1 pe Arena Națională. Spectacol în primul meci găzduit de România la un turneu final
BRAT
Modifică setările cookies