Sa se teama Steaua de restanta cu U Cluj? "Nu ne dam pantalonii jos in fata oricui! Sa-l vad pe Sanmartean daca mai paseaza!" Care e planul:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 18:43

	Sa se teama Steaua de restanta cu U Cluj? "Nu ne dam pantalonii jos in fata oricui! Sa-l vad pe Sanmartean daca mai paseaza!" Care e planul:

Steaua va juca al doilea meci restant din tur, cu U Cluj, dupa ce a trecut de Chiajna cu 4-0.

Partida cu Chiajna a fost una despre care s-a scris si s-a vorbit mult, mai ales pe tema prestatiei pe care au aratat-o ilfovenii. Steaua a batut cu 4-0, iar acum se pregateste de a doua restanta: cu U Cluj.

Presedintele ardelenilor, Vlad Munteanu a vorbit despre intalnirea cu Steaua, programata pe 18 februarie:

"E important ca la finalul meciului sa ne putem uita fiecare in ochii celuilalt, antrenori, jucatori, conducatori. E important sa iesim de pe teren fara sa nastem discutii. Daca n-as crede in surprize, n-ar mai avea rost sa ne prezentam. Le-as fi spus sa se gandeasca la meciul cu Ceahlaul. Dar meciul acesta e un bonus, vizibilitatea jucatorilor va creste. Suntem oameni cu principii, nu ne dam pantalonii jos in fata oricui. Mergem sa jucam fotbal. Ce vom reusi vom vedea maine seara.

Cei de la Chiajna i-au lasat, nu stiu daca deliberat sau nu, dar i-au lasat spatii lui Sanmartean sa dea niste pase. Multe aspecte negative in care Steaua a fost lasata sa joace. O echipa agresiva, care alearga ca Steaua, poate castiga meciul. N-am vazut pe nimeni sa-i puna probleme lui Varela, sa vedem daca Sanmartean poate sa mai dea pase filtrante cand are om langa el, ce face Popa cand are partea inchisa", a spus Vlad Munteanu la Dolce.

Meciul dintre Steaua si U Cluj se joaca pe Ghencea, marti, de la ora 18.15.

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies