Jucatorii lui Hagi au cedat nervos! Bataie intre fotbalisti dupa meciul Viitorului! Jandarmii au intervenit de urgenta! VEZI IMAGINI

Autor: Sport.ro
Duminica 23 Martie 2014, 17:43

	Jucatorii lui Hagi au cedat nervos! Bataie intre fotbalisti dupa meciul Viitorului! Jandarmii au intervenit de urgenta! VEZI IMAGINI

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Scandal general la Botosani cu Viitorul. Jucatorii lui Hagi au fost nervosi atat pe teren, cat si in afara lui. Doi jucatori de la Viitorul au fost eliminati in timpul meciului, iar restul au fost blocati de jandarmi sa nu se bata cu cei de la Botosani.

Botosani a castigat cu 3-1 meciul cu Viitorul, dupa o partida in care doi jucatori de la constanteni au fost eliminati din cauza intrarilor dure.

Mitrita si-a calcat un adversar, cand aceasta era pe jos, in timp ce Razvan Marin, care abia intrase pe teren, l-a calcat pe glezna pe un alt adversar.

Jucatorii au fost aproape sa se ia la bataie de doua ori in timpul meciului, insa au facut-o imediat dupa, la vestiare. Atat ei, cat si oficialii s-au imbrancit pana cand a fost nevoie de interventia jandarmilor.

Dupa 24 de etape, Viitorul are 23 de puncte si este pe locul 15, retrogradabil, in clasament. Daca vor castiga, U. Cluj si FC Brasov pot depasi Viitorul in clasament, care ar putea pica pe penultimul loc din Romania.

VEDETI IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies