Scandal in Lehliu Gara dupa ultimul transfer al Stelei! Oamenii sunt scandalizati: "Cum sa fie Lemnaru cetatean de onoare?"

Scandal in Lehliu Gara dupa ultimul transfer al Stelei! Oamenii sunt scandalizati: "Cum sa fie Lemnaru cetatean de onoare?"

Transferul lui Valentin Lemnaru la Steaua a afectat serios linistea micutului orasel din judetul Calarasi

Si asta pentru ca primarul din Lehliu, Iulian Iacomi, a fost atat de incantat de acest transfer incat a simtit nevoia sa il numeasca pe Lemnaru cetatean de onoare al orasului.

Miscarea edilului s-a transformat imediat intr-o lupta politica la nivel local. Un om din opozitie, George Fedorovici, a luat atitudine cu o postare pe blog.

"Nu inteleg care sunt meritele cetatenesti ale acestui jucator. Cred ca Lehliu are alte valori care ar merita aceasta onoare. Sa joci fotbal e la fel ca oricare meserie: prestezi in schimbul anumitor foloase."

"E o nedreptate fata de multi lehlieni, care isi vad de treburile lor, unii chiar cu rezultate notabile", spune Fedorovici, citat de cotidianul Gazeta Sporturilor.

Omul revoltat de decizia primarului din Lehliu Gara a tinut sa precizeze ca nu este dinamovist.

"Nu am nimic cu Steaua sau cu Lemnaru, dar acest jucator este mai degraba la stadiul de speranta in prezent. Daca ar fi fost un Hagi, un Dan Petrescu, nu as fi avut nimic de obiectat.", a mai spus Fedorovici.

Nascut in Lehliu, Valentin Lemnaru a locuit in micutul orasel din judetul Calarasi si in perioada in care a fost nevoit sa lase fotbalul pentru a munci la compania care a construit Autostrada Soarelui.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies