Sârbii anunță ce se întâmplă cu Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova ofertat de Steaua Roșie Belgrad

Jovan Markovic Serbia Steaua Rosie Belgrad Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 17:07
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 17:06

Jovan Markovic (21 de ani), atacantul Universității Craiova, a primit o ofertă din partea campioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.

Presa din Serbia a anunțat, ieri, că Jovan Markovic ar avea deja un acord pentru transfer cu Steaua Roșie Belgrad , care ar fi gata să pună pe masă suma de un milion de euro pentru a-l cumpăra pe vârful Universității Craiova.

Ce se întâmplă cu Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova ofertat de Steaua Roșie Belgrad

Conducerea Universității Craiova a negat că Markovic ar putea pleca la Steaua Roșie Belgrad, mai ales în schimbul sumei vehiculate de un milion de euro, iar presa din Serbia confirmă că mutarea a picat, în ciuda dorinței atacantului de a evolua pentru Steaua Roșie Belgrad.

Publicația sârbă Zurnal anunță că negocierile s-au blocat în momentul în care Universitatea Craiova a solicitat o sumă mult mai mare pentru transferul lui Markovic.

"În ciuda dorinței foarte mari a românului de națională de a juca la Steaua Roșie, acest lucru nu se va întâmpla. Atacantul Universității a atras atenția conducerii clubului sârb, toți fiind de acord că va juca un rol important aici, dar clubul din România a transmis clar că nu va fi cazul.

Deși Steaua Roșie s-a înțeles cu jucătorul, situația s-a schimbat la negocierile dintre cluburi. Afacerea s-a blocat din cauza sumei cerute de Craiova, mai multe milioane. Campioana Serbiei era gata să ofere un milion de euro, însă oamenii de la Universitatea au refuzat din start", au scris sârbii.

Markovic s-a născut chiar la Belgrad, din tată sârb și mamă româncă. Vârful de atac, cotat la 1,2 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, a debutat la naționala de seniori a României în septembrie 2021, unde a strâns trei partide.

Steaua Roșie Belgrad, campioana en-titre a Serbiei și deținătoarea Cupei Campionilor Europeni (1991), va juca direct în turul 3 preliminar al Champions League în acest sezon.

Mai multe echipe îl vor pe Jovan Markovic

Marcel Popescu, oficialul Universității Craiova, a vorbit despre interesul celor de la Steaua Roșie Belgrad pentru Jovan Markovic și a explicat că există și alte variante în momentul de față.

"Orice informație din presă poate fi și reală, dar nu înseamnă că atâta timp cât presa își face datoria, speculează sau nu speculează, dar dă anumite știri, ele se și concretizează. Interesul Stelei Roșii, mai ales că el este și sârb, până la un punct este justificat, dar nu este doar interesul. 

Interesul Stelei Roșii este o treabă care, într-un anumit fel, este făcută publică și dă voie să curgă mai multă cerneală, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat interesul pentru Jovan Markovic", a spus Popescu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!