Sarbatoare fara EROU! 7 mai 2017, imaginea absurdului la Steaua: Duckadam nu vrea sa-i vada pe Piturca, Tudorel Stoica si Iordanescu

Sarbatoare fara EROU! 7 mai 2017, imaginea absurdului la Steaua: Duckadam nu vrea sa-i vada pe Piturca, Tudorel Stoica si Iordanescu

Astazi se implinesc 31 de ani de la cea mai mare sarbatoare a fotbalului romanesc.

Ziua in care se fac 31 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni prinde Steaua in cea mai absurda perioada din istoria sa.

Echipa s-a trezit cu un nume ales in graba, Ghencea nu mai exista pe harta fotbalului, iar generatia de aur din '86 e rupta in doua.

Petrecerea traditionala a Stelei, la fiecare 7 mai, una care simboliza unitatea si cinstirea istoriei, s-a transformat acum intr-un spritz de luna mai, fiecare pe unde apuca sa il bea.

Helmuth Duckadam a anuntat ca nu merge la masa data de Piturca si Tudorel Stoica in Bucuresti, pentru ca "nu are niciun motiv sa o faca."

Eroul de la Sevilla este asociat de "tabara Piturca" cu imaginea echipei detinute de Gigi Becali.

Becali - adica omul inserat cu mult interes in istoria Stelei tocmai de Victor Piturca.

"Nu are niciun rost sa merg eu acolo, la ce discutii au fost intre noi in ultima vreme. Prieteni? Care prieteni, ca de ziua mea nu m-au sunat decat Lacatus si Gabi Balint... Nu pot sa imi duc sotia acolo. Nu, stau acasa si o sa sarbatoresc singur", a spus Duckadam la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică în Guvern. Surse: USR-PLUS vrea ca și premierul să fie evaluat, nu doar miniștrii săi
BRAT
Modifică setările cookies