Liga 1

Sanmartean OUT, dar cine vine? De la promisiuni la transferuri de milioane si veterani de Europa League! Lista inlocuitorilor:

Steaua l-a pierdut pe Sanmartean, insa trebuie sa ii gaseasca rapid un inlocuitor, pentru a nu strica sistemul de joc.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 14:12
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 14:30

Nu e nevoie doar de un nume, ci de un jucator care sa tina locul sclipirilor lui Sanmartean, un jucator impresionant in tricoul Stelei.

Conducerea Stelei trebuie sa se gandeasca repede la un jucator, iar variantele sunt multiple. La fel ca in alte cazuri, cand Steaua a avut nevoie de intariri, trebuie mentionat ca Steaua are sanse foarte mici sa ia un strain, insa are sanse sigure sa ia un roman, un jucator pe care patronul il stie.

LISTA INLOCUITORILOR

Budescu deschide lista posibililor inlocuitori. Are 25 de ani, este jucator de baza la Astra, iar pentru suma corecta el ar putea sa vina in Ghencea. Becali il place si l-a dorit in trecut, iar Budescu poate reprezenta o afacere pentru Niculae, al carui plan de reconstructie ar putea sa-l puna pe lista plecarilor.

Teixeira, un nume interesant pentru patron. Are 34 de ani, a jucat si in Europa League si are avantajul ca e in ultimele sase luni de contract la Petrolul, acum un club cu probleme financiare si cu dorinta de a scapa de jucatorii costisitori.

Viitorul are doua variante pentru Steaua: Florin Tanase si Alexandru Mitrita, care sunt considerati doi dintre cei mai buni jucatori de la echipa lui Hagi, oameni de care s-au legat planurile de transfer ale Stelei in ultimele luni. Doi jucatori de viitor, cu potential imens.

Florin Cernat, un jucator de 34 de ani, cu mare experienta, care a revenit in Liga I, la Otelul, si a impresionat prin stilul de coordonator de joc. El este in ultimele sase luni de contract la echipa din Galati.

Alt nume care l-ar putea inlocui pe Sanmartean este si Eric Bicfalvi, insa cu sanse mici. Este om de nationala acum si a avut un parcurs impresionant in Ucraina, la Volyn. Are 26 de ani si a mai fost la Steaua, un jucator care era, la un moment dat, pariul lui Gica Hagi. Numai ca este dorit de mai multe echipe, deja, iar salariul sau este mare, asa ca venirea la Steaua ramane cu sanse mici.

Eric este si el un jucator pe care l-a dorit Becali la Steaua, el a vrut sa vina, insa campioana nu s-a inteles la suma de bani cu el. Acum accidentat, Eric joaca la Ahli, insa il tenteaza o revenire la Steaua, la cei 29 de ani ai sai. Plecat de la Pandurii, Eric era un jucator atat de spectaculos, incat microbistii il propuneau pentru naturalizare.

O solutie pentru Steaua poate fi si una din interior: Iancu si Stanciu pot prinde minute in echipa campioana si pot ajunge chiar titulari intr-o perioada in care nu este prea mare presiune pe Galca & Co. - Steaua are un avans linistitor fata de locul doi, iar in Europa a fost eliminata deja, astfel ca Galca ar avea timp sa le dea incredere celor doi.

Modifică setările cookies