"Sanmartean e o exceptie! Am vorbit mult cu el si a regretat foarte tare!" Dialogul care l-a TRANSFORMAT in "Zidane" al Stelei

Trebuia sa fie urmasul generatiei de aur. Toti specialistii din Romania il vedeau ca pe unul dintre cele mai mai talente pe care Romania i-a dat in ultimii 15 ani, dar s-a irosit dupa o serie de decizii proaste.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 14:43
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 14:48

Sanmartean este in 2014 "Zidane" al Stelei. La 35 de ani, mijlocasul e motorul Stelei, cel mai bun pasator din campionat si mai motivat ca niciodata.

Hagi a povestit intr-o conferinta de presa un dialog pe care l-a avut cu Sanmartean, despre care spune ca l-a vazut de la 18 ani si si-a dat seama ce potential urias are:

"Sanmartean e o exceptie, asa cum l-am vazut la 18 ani. Pacat, pacat ca el din punct de vedere mental nu s-a motivat asa cum trebuie. Eu am filosofia ca totul depinde de tine in viata. Eu cred ca aici a avut lipsul cel mai mare."

"Eu am vorbit cu el foarte mult, i-am spus, a regretat foarte tare si acum il vad bine montat, de aceea are performanta, e la un club important care joaca fotbal, el e un jucator ofensiv si trebuie sa fie la un club care joaca ofensiv, care joaca fotbal.

"Nu stiu de ce nu l-au luat altii, dupa Panathinaikos. A avut si nesansa, dar e un jucator extraordinar.", a declarat Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!