Sanmartean e gata sa faca gestul SUPREM pentru Steaua! Conditia pentru a refuza MILIOANELE arabilor

Sanmartean e gata sa faca gestul SUPREM pentru Steaua! Conditia pentru a refuza MILIOANELE arabilor

Lui Sanmartean ii expira in vara contractul cu Steaua. E gata sa-i refuze pe arabi si sa ramana in Ghencea, indiferent cat de mari sunt propunerile venite din Golf.

'Steaua e prima optiune' - e categoric Sanmartean. Nici macar telefoanele primite de la Piturca si Reghe nu l-au facut sa-si schimbe ordinea prioritatilor. Banii nu sunt cei mai importanti. Magicianul campioanei e gata sa continue in Ghencea, daca si clubul isi doreste acelasi lucru.

"Daca o luam din punctul de vedere al trofeelor, a fost cel mai bun an al carierei mele. Steaua e prima optiune pentru mine, pana la vara sunt jucatoril ei. Trebuie sa vedem in perioada urmatoare ce se intampla, vom avea o discutie sa vedem fiecare pe ce drum o apuca.

Daca nu se vrea prelungire, trebuie sa ma orientez catre alte echipe. Daca se vrea o prelungire, mi-ar placea foarte mult sa raman la Steaua. Prima optiune o are Steaua. Daca ma inteleg cu Steaua, nu-si mai au rost restul ofertelor. Daca discutia dintre mine si club nu va duce la un consens, iau in calcul orice propunere", a spus Sanmartean pentru www.sport.ro si PRO TV.

Sanmartean a semnat in februarie 2014 cu Steaua pe un an si jumatate. Jucatorul de 34 de ani are propuneri de la Al Hilal si Al Ittihad.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies