Neto este erou la Fiorentina dupa cea mai mare performanta din era Della Valle! Italienii se intreaba: "Noi chiar avem nevoie de Tatarusanu?"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 12:10

	Neto este erou la Fiorentina dupa cea mai mare performanta din era Della Valle! Italienii se intreaba: "Noi chiar avem nevoie de Tatarusanu?"

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Fiorentina s-a calificat aseara in finala Cupei Italiei, dupa 2-0 in meciul retur cu Udinese, aceasta fiind cea mai buna performanta a clubului in era Della Valle.

Suporterii au petrecut pana noaptea tarziu pe starzile din Firenze, iar brazilianul Neto a fost ridicat la rang de erou, dupa interventiile miraculoase pe care le-a avut aseara.

"Ne-a salvat din 3-4 situatii clare de gol", scriu jurnalistii de la firenzeviola.it, care se intreaba daca transferul lui Tatarusanu mai are vreun rost.

"Ieri, agentul lui Tatarusanu a venit la Firenze pentru a finaliza negocierile. Intrebarea este: are Fiorentina nevoie de inca un portar in acest moment? Ii trebuie inca un 'numar 1', sau oare nu e mai bine sa promoveze un portar tanar? Astea sunt intrebari la care nu pot raspunde decat Mondella si Prade (n.r directorul sportiv al Fiorentinei)."


Captura foto: firenzeviola.it

Antrenorul Vicenzo Montella l-a promovat la prima echipa pe Luca Lezzerini, un goalkeeper de 18 ani, crescut de Fiorentina, pe care jurnalistii italieni de la firenzeviola.it il recomanda ca o solutie de rezerva pentru Neto.

Fiorentina va juca finala Cupei Italiei cu castigatoarea dublei dintre AS Roma si Napoli. In tur, Roma a castigat pe teren propriu cu 3-2. Returul este programat in aceasta seara, de la ora 21.45.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies