Sandu anunta: "Daca ma supar, candidez si in 2014!"

Mircea Sandu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 15:56
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2009, 16:19

Mircea Sandu iese la atac dupa criticile primite pentru ca vrea sa candideze in 2010 la conducerea FRF si anunta: "Cred ca este un pic de mizerie în publicarea acestor stenograme!"

"Eu si Lupescu avem o relatie normala, ne completam unul pe celalalt. Eu vin cu experienta, Ionut cu tineretea. E liber sa candideze, nu-l consider un dusman. Stiu ca a fost deranjat de una dintre afirmatiile mele dar am lamurit problema.

Am fost intrebat la un interviu daca in 2014 pot fi de acord sa fiu presedinte de onoare daca Hagi va candida si va fi ales la FRF. Probabil ca Ionut s-a suparat ca nu am spus ca-l voi sustine pe el dar eu va spun altceva, daca ma supar candidez si in 2014", a declarat Sandu.

Ideea a fost sustinuta si de directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu: "Suntem in competitie, dar alaturi. Si eu si Mircea Sandu suntem in competitie dar impreuna, vrem sa ajutam la calificarea nationalei la Campionatul Mondial".

Sandu crede ca publicarea stenogramelor de catre DNA a fost o eroare si se intreaba de ce acestia nu au facut publice si stenogramele din afacerile imobiliare.

"Nu stiu care va fi finalitatea acestor stenograme, organele in drept trebuie sa se pronunte. Eu cred ca este un pic de mizerie in publicarea acelor convorbiri. De ce nu s-au publicat stenograme referitoare la marile privatizari, la neregulile care s-au facut atunci cand cumpararea fabricilor s-au transformat in afaceri imobiliare? In alta ordine de idei, continui sa spun ca nu sunt de acord cu premierea formatiilor.

Nu sunt de acord pentru ca cei ce premiaza pot avea pretentii si la meciurile directe cu respectivele formatii. Pot spune: ti-am dat bani sa castigi cu echipa X, acum esti obligat sa lasi si formatia mea sa invinga", a spus Mircea Sandu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!