Moldovan:"Nationala nu sta numai in Mutu si Chivu!" ARE DREPTATE MOLDOVAN?

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2009, 14:17
Moldovan:"Nationala nu sta numai in Mutu si Chivu!" ARE DREPTATE MOLDOVAN?
Antrenorul Vasluilui, Viorel Moldovan, a declarat ca mai are nevoie de doi sau trei jucatori pentru a acoperi posturile deficitare ale echipei.

"Incercam sa mai completam lotul cu doi sau trei jucatori. Sper sa-i gasim. E foarte important pentru noi sa acoperim cateva posturi deficitare. Suntem in negocieri si in cautari pentru a mai aduce ceva. Dar de plecat nu cred ca mai pleaca vreun jucator. Eu am spus intotdeauna ca returul nu este ca turul.

Echipele au la dispozitie doua luni sa se puna la punct, sa se intareasca. Sunt convins ca returul va fi mai dificil decat turul. Nu ma gandeam ca Rapid poate ajunge in situatia de acum. Rapid este un club de traditie, un club iubit si e pacat. Dar cred ca pana la urma lucrurile se vor indrepta si toate vor intra pe un fagas normal.

Orice absenta e importanta, mai ales atunci cand aria de selectie nu e prea mare, ceea ce este si cazul nostru. Automat cand iti lipsesc unul sau doi jucatori valorosi asta se vede imediat. Pe vremea cand jucam eu nu era jale mare cand lipsea Hagi. Dar atunci cand Hagi era in teren ne era mult mai usor.

Acum nu depindem numai de Mutu, ci si de Chivu. Acesti doi jucatori sunt cei mai reprezentativi pentru nationala si e greu sa-i inlocuiesti. Dar echipa nationala are totusi jucatori valorosi si chiar si fara cei doi poate alcatui un unsprezece foarte bun.

Din pacate plecam iar intr-un cantonament. E al doilea stagiu de pregatire.Cred ca ne va ajuta, pentru ca obiectivul nostru este calificarea in Cupa UEFA, mai exact clasarea in primele cinci echipe. Deocamdata sunt la Vaslui si joc aici. Nu stiu ce va fi in viitor, vom vedea. Oricum, o sa-i vad pe fostii mei colegi de la Rapid in avion", spune Moldovan.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT