Sandoi si Cartu, primul meci oficial, prima victorie: "Sunt suparat pe Kay, e lipsa de responsabilitate la faza cartonasului rosu"

Sandoi si Cartu, primul meci oficial, prima victorie: "Sunt suparat pe Kay, e lipsa de responsabilitate la faza cartonasului rosu"

CSU Craiova a obtinut prima victorie din acest sezon, 1-0 cu Otelul Galati. Golul fantastic marcat de Madson AICI

Noilor antrenori de la CSU, Sandoi si Cartu, le-a iesit bine debutul la Craiova. Dupa doua victorii in meciuri amicale, a venit si prima victorie intr-un meci oficial. Craiova a invins Otelul pe Oblemenco, scor 1-0 si a urcat pana pe locul 16 in clasament.

In ciuda victoriei, Sandoi a avut si motive de suparare la interviul de dupa meci.

"Era important acest joc pentru noi, deoarece veaneam dupa sase meciuri fara victorie. Pana in minutul 60 noi am dominat jocul si meritam victoria. In utima jumatate de ora am ramas in inferioritate si am fost nevoiti cedam initiativa."

"Kay nu avea voie sa faca acel gest necugetat pentru care a fost eliminat. Este o lipsa de responsabilitate. Am o colaborare foarte buna cu Sorin Cartu si speram sa ne ajute si rezultatele", a spus Sandoi la Look TV.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies